Кошик
103 відгуків
+380 (66) 461-32-88
вул. Львівська 1А, Петропавловская Борщаговка, Україна
Натуральные товары для здоровья и красоты

Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" (454 г)

Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" (454 г)
влево
  • Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" (454 г), фото 2
вправо
  • Під замовлення
  • Код: 1029692064
clockВідправка з 30 травня 2024

622 ₴

Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" (454 г)
Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" (454 г)Під замовлення
622 ₴
+380506926021
  • +380 (66) 461-32-88
    VodafoneViber, WhatsApp, Telegram
+380506926021
  • +380 (66) 461-32-88
    VodafoneViber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Органічний кокосовий цукор NOW Foods, Real Food "Organic Coconut Sugar" — продукт, який виготовляють із соку кокосової пальми.

Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується. Цукор із соку кокосової пальми має приємний смак, схожий на смак карамелі, часто за смаковими якостями його порівнюють із коричневим цукром.

Завдяки щадному ручному обробленню такий підсолоджувач зберіг великий природний хімічний склад, представлений такими речовинами, як цинк, залізо, калій, магній, , а також вітаміни C і групи B, які дають організму повноцінно засвоювати вуглеводи. Інозитол необхідний для підтримки здоров'я нервової системи та бере участь в обмінних процесах. У разі вживання продуктів із його вмістом знижується відчуття тривоги, пригніченості, нормалізується робота головного мозку. Він також сприяє зміцненню судин і формуванню м'язової тканини.

Вживання кокосового цукру викликає поступовий викид глюкози в кров, що знижує навантаження на підшлункову залозу. Унаслідок цього набагато зменшується ризик розвитку діабету.

Завдяки наявному в складі інуліну, кокосовий цукор допомагає налагоджувати роботу травної системи. Цей компонент стимулює метаболічні процеси та виведення шлаків.

Вживання кокосового цукру сприятливо впливає на мозкову діяльність і роботу серцево-судинної системи, корисна для профілактики нервовозних і депресивних станів.

Завдяки своєму аромату кокосовий цукор Є широке застосування в кондитерській справі — будь-які десерти та випічка з ним набудуть ніжного запаху та приємного, не дуже нудотного смаку. Часто кокосовий цукор використовують для приготування гарячих і холодних коктейлів із використанням кави і вершків.

 

   Корисні властивості кокосового цукру:

  • Користь кокосового цукру зумовлена його цінним хімічним складом, і, насамперед, великим вмістом калію, марганцю, цинку, заліза та вітамінів В3 і В6.
  • Кокосовий цукор корисний для здоров'я, ніж коричневий цукор або тростинний, поготів, якщо порівнювати його з кленовим сиропом.
  • Глікемічний індекс кокосового цукру — 35. Це найнижчий показник серед відомих цукрів. Лише кілька років тому тростинний цукор вважали найкориснішим, але зараз усе змінилося, і світу відкрилися корисні властивості цукру кокосової!
  • Вживання кокосового цукру допомагає тримати під контролем свою вагу та рівень холестерину в крові.
  • Цей цукор містить таку корисну речовину, як інозитол. Воно здатне зменшувати тривожність, напади паніки, апатії та пригнічення. Також інозитол знижує больові відчуття в тілі.
  • Завдяки тому, що під час виробництва кокосовий цукор піддається мінімальній обробці, на відміну від цукру звичайного, він зберігає майже всі корисні властивості кокосового соку, з якого він робиться. А це — понад 16 найважливіших амінокислот у складі та велика кількість вітамінів, ферментів та інших важливих речовин!!!
  • Має у своєму складі велику кількість амінокислоти глутамін. Ця амінокислота дуже добре вивчена вченими за останні роки та доведено, що глютамін дуже корисний під час лікування серйозних захворювань — травм, поранень, опіків тощо в плані загоєння, оскільки сприяє швидкому рубченню тканини.
  • Всі корисні властивості кокосового цукру йдуть на благо тим, хто страждає на діабет.

 

   Рекомендації щодо застосування:

  • Використовується він для приготування абсолютно всіх кондитерських виробів. Готують на його основі солодку випічку (торти, тістечка, печиво), солодкі десерти, соуси. А також кокосовий цукор йде на виготовлення цукерок, дашок, халви, пастили, мармеладу, варення, джемів, сиропів.
  • На основі кокосового цукру виходять виняткові на смак напої — компоти, морси, коктейлі.
  • Популярне додавання кокосового цукру до складу корисних смузі та фруктових коктейлів, особливо зелених, коли необхідно збільшити не тільки солодкість, але й зберегти корисність цього ЗОЖ-напійка.
  • Багато хто любить поєднання смаку кави та кокосового цукру.

 

   Попередження:

Увага: Після відкриття зберігати в прохолодному сухому місці.

Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або страждаєте на будь-які захворювання.  Не приймати за наявності алергії на ананаси. Зберігайте в місці, недоступному для дітей. Продукт може природно змінювати колір.

 

Додаткові факти
Розмір порції: 1 ч.л. (4 г)
Обслуговування в контейнері: приблизно 114
  Кількість на порцію % Денна цінність*
Калорії 15  
Калорії від жиру 0  
Усього жирів 0 г 0%
Насичений жир 0 г 0%
Транс-жир 0 г  
Холестерин 0 мг 0%
Натрій 0 мг 0%
Усього вуглеводів 4 г 1%
Дієтичне волокно 0 г 0%
Sugars 4 г  
Білки 0 г  
Вітамін А   0%
Вітамін С   0%
Кальцій   0%
Залізо   0%
* Відсоток денної норми ґрунтуються на дієті 2000 калорій.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 622 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner